فروشگاه لوازم خانگی رنگین کمان

مجهزترین فروشگاه لوازم خانگی در کاشان

فروشگاه لوازم خانگی رنگین کمان

مجهزترین فروشگاه لوازم خانگی در کاشان

رنگین کمان مجهزترین فروشگاه لوازم خانگی در کاشان است که با تجربه بسیار بالا و با ارائه محصولات با کیفیت و خدمات پس از فروش بسیار عالی چندین سال است که به مردم شریف کاشان خدمت رسانی می کند. و همه کاشانی های عزیزی می توانند با خیال راحت از این فروشگاه لیست کامل جهیزیه عروس را خرید کنند. این فروشگاه نمایندگی دوو در کاشان به عهده دارد که این امر باعث شده که محصولات بسیاری از این برند معروف و با سابقه را با قیمت مناسب به مشتریان عزیز ارائه دهد

  • ۰
  • ۰

منظور از گروه لبنیات

 شیر و تمامی محصولات فرآوری شده از آن جزو مهم‌ترین گروه‌های غذایی هستند که باید میزان مشخصی از آن‌ها را در برنامه غذایی خود داشته باشید. گروه لبنیات برای سلامت تمامی اعضای بدن به ویژه بافت استخوانی و مفاصل اهمیت ویژه‌ای دارند. اما گروه لبنیات شامل چیست؟ چه اطلاعاتی راجع به لبنیات دارید؟ چرا تاکید بر مصرف لبنیات در متون علمی تا این حد زیاد است؟ در این مقاله قصد داریم راجع به لبنیات صحبت کرده و اطلاعات ضروری راجع به آن‌ها بیان کنیم. پس اگر به دنبال یک برنامه غذایی سالم هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

بورس برند مرجع ثبت برند و فروش برند های آماده

کسانی که قصد فعالیت در حوزه ی لبنیات را دارند باید برای بیزینس خود یک برند ثبت کنند و اگر زمان و شرایط ثبت برند را ندارند میتوانند از وبسایت بورس برند ، برند آماده ی لبنیات خریداری کنند


قبل از هر چیزی باید به این سوال مهم پاسخ دهیم که لبنیات یعنی چه؟

بسیاری از افراد بارها از نقش کلیدی محصولات لبنی شنیده‌اند اما تعریف دقیقی از محصولات لبنی ندارند.
برای پاسخ به این سوال باید گفت: تمامی محصولاتی که برپایه شیر فرآوری می‌شوند، جزو لبنیات محسوب می‌گردند. البته منظور از شیر در اکثر مواقع شیر گاو است. هر چند فرآوری لبنیات از شیر سایر حیوانات مانند گوسفند نیز رایج است.

سوال مهم دومی که مطرح می‌شود این است که لبنیات شامل چیست و چه محصولاتی زیر مجموعه لبنیات طبقه‌بندی می‌شوند؟


محصولات لبنی شامل چه مواردی هستند؟
اگر بخواهیم به طور کلی محصولات لبنی را نام ببریم باید بگوییم که محصولات این دسته شامل انواع شیر، ماست، پنیر، خامه، کشک و تمامی موارد فرآوری شده از شیر هستند. تحقیق در مورد شیر و لبنیات نشان می‌دهد که استفاده از دو تا 4 واحد از این گروه برای سلامت بدن ضرورت دارد. البته این میزان با توجه به سن و جنسیت فرد می‌تواند متغیر باشد. برای مثال بانوان شیرده و باردار باید حدود 4 واحد لبنیات مصرف کنند.

افرادی که نباید شیر بخورند!
هر چند استفاده از لبنیات برای تمامی گروه‌های سنی یک ضرورت به حساب می‌آید اما در مصرف آن باید دقت کافی را به خرج دهید. برای مثال استفاده از شیر غیرپاستوریزه به ویژه برای کودکان، افراد مسن، اشخاص مبتلا به بیماری‌های خاص، زنان باردار و شیرده توصیه نمی‌شود. تمامی محصولات گروه غذایی رامک پاستوریزه بوده و شما می‌توانید از محصولات این برند معتبر با خیال راحت برای هر نوع گروه سنی استفاده کنید.


حذف محصولات لبنی یک اشتباه بزرگ
یکی از عادت‌های غلط غذایی که در میان عموم مردم رواج دارد، حذف محصولات لبنی به علت چربی موجود در آن‌ها است. بسیاری برای کاهش وزن و یا جلوگیری از افزایش وزن این تصمیم را اتخاذ می‌کنند اما این اقدام می‌تواند تاثیرات منفی قابل توجهی روی سلامت بدن فرد داشته باشد.
راهکاری که برای این دسته افراد وجود دارد، استفاده از شیر و سایر محصولات لبنی کم چرب است. شیر، ماست، پنیر و سایر محصولات برند رامک هم به شکل کم چرب و هم پرچرب عرضه می‌شوند. این تفاوت کمک می‌کند تا افراد بتوانند با توجه به رژیم غذایی خود، مورد مناسبی را انتخاب کنند.
استفاده از محصولات کم چرب می‌تواند املاح، ویتامین‌ها، کلسیم و سایر مواد مغذی بدن شما را تامین کند. از طرفی دیگر کم چرب بودن محصولات مانع افزایش وزن و ورود چربی زیاد به بدن شما می‌شود.

 

چرا استفاده از مواد لبنی ضرورت دارد؟
شیر یکی از اصلی‌ترین منابع تامین کلسیم برای بدن است. برآوردها نشان می‌دهد که در یک لیتر شیر حدودا 1200 گرم کلسیم وجود دارد که مقدار بسیار قابل توجهی است. کلسیم موجود در شیر به آسانی جذب بدن شده و به مصرف بدن می‌رسد. البته حضور لاکتوز به عنوان قند شیر و ویتامین آ در شیر نیز به جذب سریع شیر کمک ویژه‌ای می‌کنند.

تحقیقات نشان می‌دهند که ارتباط محکمی میان مصرف لبنیات و سلامت استخوان‌ها وجود دارد. علاوه بر این مصرف کلسیم کمک می‌کند تا فشار خون کنترل شده و فرد کمتر به این بیماری مزمن مبتلا گردد.
دیگر تحقیقات نشان دادند که ارتباط مستقیمی میان کاهش ابتلا به بیماری قلبی و مصرف شیر وجود دارد. به بیان دیگر مصرف شیر می‌تواند به پیشگیری از بروز بیماری قلبی عروقی کمک کند و وضعیت سلامت بدن را بهبود بخشد.
علاوه بر موارد ذکر شده، مطابق آنچه تحقیقات بیان می‌کنند، مصرف شیر می‌تواند ابتلا به بیماری‌های سکته مغزی را نیز تا 15 درصد کم کند.

 
انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی
شیر و سایر فرآورده‌های لبنی سرشار از ویتامین‌های ضروری برای بدن هستند. در شیر رامک می‌توانید انواع ویتامین‌ها مانند آ، ب، تیامین، اسید نیکوتین، ریبوفلاوین و ب 12 را بیابید.
علاوه بر ویتامین‌ها شیر منبع غنی از مواد معدنی حیاتی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم و سدیم نیز می‌باشد. مواد معدنی برای انجام اعمال حیاتی بدن بسیار ضروری هستند. برای مثال برای تنظیم ریتم قلب، ساخت و استحکام بافت استخوانی، بهبود عملکرد ماهیچه‌ها، لخته شدن خون، انتقال موج‌های عصبی در بدن و... نیاز اساسی به ویتامین‌ها و مواد معدنی وجود دارد. با خرید پنیر پیتزا رامک، خرید ماست موسیر، شیر، پنیر، کره، خامه و سایر محصولات این برند می‌توانید به حفظ سلامت بدن خود کمک کنید

لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه

شیر، پنیر و ماست به طور طبیعی پر از مواد مغذی مهمی مانند کلسیم و پروتئین هستند. وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی در محصولات لبنی از ارزش غذایی بالای آن‌ها حکایت می‌کند. به گفته سازمان جهانی بهداشت (WHO)، مصرف شیر، پنیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و سرطان روده بزرگ در ارتباط است. بنابراین، لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی‌ را نمی‌توان نادیده گرفت به طوری که می‌توانند منابع مهمی از مواد مغذی برای رشد کودکان و نوجوانان باشند.

لبنیات منبع عالی پروتئین، کلسیم و ویتامین‌ها برای بزرگسالان، سالمندان و ورزشکاران محسوب می‌شود. محصولات لبنی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله کربوهیدرات‌ها، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین‌های آ،  ویتامین دی، ب ۱۲، ریبوفلاوین و نیاسین هستند. با وجود مواد مغذی موجود در محصولات لبنی، عده‌ای در رژیم غذایی خود از این محصولات مفید کمتر استفاده می‌کنند که می‌تواند مشکلاتی را برای آن‌ها بوجود بیاورد. در ادامه قصد داریم بیشتر در مورد لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه صحبت کنیم.


سلامت سیستم گوارش

شیر، پنیر و ماست به طور طبیعی پر از مواد مغذی مهمی مانند کلسیم و پروتئین هستند. وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی در محصولات لبنی از ارزش غذایی بالای آن‌ها حکایت می‌کند. به گفته سازمان جهانی بهداشت (WHO)، مصرف شیر، پنیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و سرطان روده بزرگ در ارتباط است. بنابراین، لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی‌ را نمی‌توان نادیده گرفت به طوری که می‌توانند منابع مهمی از مواد مغذی برای رشد کودکان و نوجوانان باشند.

لبنیات منبع عالی پروتئین، کلسیم و ویتامین‌ها برای بزرگسالان، سالمندان و ورزشکاران محسوب می‌شود. محصولات لبنی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله کربوهیدرات‌ها، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین‌های آ،  ویتامین دی، ب ۱۲، ریبوفلاوین و نیاسین هستند. با وجود مواد مغذی موجود در محصولات لبنی، عده‌ای در رژیم غذایی خود از این محصولات مفید کمتر استفاده می‌کنند که می‌تواند مشکلاتی را برای آن‌ها بوجود بیاورد. در ادامه قصد داریم بیشتر در مورد لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه صحبت کنیم.


لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که سلامت روده در حفظ سلامت عمومی بدن نقش مهمی ایفا می‌کند. برخی غذاهای تخمیر شده (مانند ماست) حاوی پروبیوتیک (باکتری‌های مفید روده) هستند. غذاهای تخمیر شده به این باکتری فعال با خصوصیات منحصر به فرد اجازه می‌دهند در دستگاه گوارش زنده بمانند. پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که ممکن است بتوانند به پیشگیری و درمان برخی بیماری‌ها کمک کنند.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش و برخورداری از سیستم ایمنی سالم از مزایای پروبیوتیک‌ها به شمار می‌رود. بنابراین، مصرف مقدار کافی از لبنیات حاوی پروبیوتیک می‌تواند برای سلامت کلی بدن شما مفید باشد. فرآورده‌های لبنی از جمله ماست و نوشیدنی‌هایی نظیر کفیر از رایج‌ترین منابع تامین پروبیوتیک‌ها هستند. این محصولات حاوی چربی، کربوهیدرات و پروتئین هستند که به حفظ پروبیوتیک‌ها در مسیرشان از سیستم گوارش به روده و به زنده ماندن آن‌ها در شرایط نامطلوب معده کمک می‌کند.

سلامت استخوان‌ها
استخوان‌ها بافت‌های زنده‌ای هستند که به طور مداوم در حال تجدیدند. بنابراین حفظ استحکام و سلامت استخوان‌ها از دوران کودکی تا بزرگسالی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. برای داشتن استخوان‌های قوی و مستحکم، باید غذاهای غنی از کلسیم مانند شیر، پنیر، ماست و همچنین ویتامین دی (که با قرار گرفتن در معرض آفتاب تولید می‌شود) به صورت روزانه مصرف شود.

عدم مراقبت از استخوان‌ها می‌تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهد. در این بیماری استخوان‌ها بسیار آسیب‌پذیر و شکننده می‌شوند. سلامت استخوان توسط عوامل ژنتیکی و سبک زندگی تعیین می‌شود و تغییر شیوه زندگی برای سلامت استخوان‌ها در هر سنی می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان کمک کند.

 

سلامت دندان‌ها
دستیابی به سلامت دندان تنها به رعایت بهداشت دهان و دندان محدود نمی‌شود. علاوه بر این، تغذیه سالم و عادت‌های غذایی نیز به سالم ماندن دندان‌ها کمک می‌کند. غذاهای لبنی نقش مهمی در سلامتی دندان دارند، زیرا حاوی ترکیب بی‌نظیری از مواد مغذی ویژه ضد پوسیدگی مانند کلسیم، فسفر، پروتئین و کازئین هستند.

شیر با کاهش خطر ابتلا به پوسیدگی دندان همراه است و از آن به عنوان یک نوشیدنی مناسب بین وعده‌های غذایی یاد می‌شود. انجمن دندانپزشکی استرالیا توصیه می‌کند که بعد از مصرف غذا یا نوشیدنی‌های حاوی قند، یک قطعه پنیر کوچک بخورید تا از دندان‌ها محافظت کرده و خطر پوسیدگی آن‌ها را کاهش دهد.

 

مدیریت وزن
شیر، پنیر و ماست به طور طبیعی پر از مواد مغذی مهمی مانند کلسیم و پروتئین هستند. وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی در محصولات لبنی از ارزش غذایی بالای آن‌ها حکایت می‌کند. به گفته سازمان جهانی بهداشت (WHO)، مصرف شیر، پنیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و سرطان روده بزرگ در ارتباط است. بنابراین، لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی‌ را نمی‌توان نادیده گرفت به طوری که می‌توانند منابع مهمی از مواد مغذی برای رشد کودکان و نوجوانان باشند.

لبنیات منبع عالی پروتئین، کلسیم و ویتامین‌ها برای بزرگسالان، سالمندان و ورزشکاران محسوب می‌شود. محصولات لبنی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله کربوهیدرات‌ها، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین‌های آ،  ویتامین دی، ب ۱۲، ریبوفلاوین و نیاسین هستند. با وجود مواد مغذی موجود در محصولات لبنی، عده‌ای در رژیم غذایی خود از این محصولات مفید کمتر استفاده می‌کنند که می‌تواند مشکلاتی را برای آن‌ها بوجود بیاورد. در ادامه قصد داریم بیشتر در مورد لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه صحبت کنیم.

 

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌ها

شیر، پنیر و ماست به طور طبیعی پر از مواد مغذی مهمی مانند کلسیم و پروتئین هستند. وجود ویتامین‌ها و مواد معدنی در محصولات لبنی از ارزش غذایی بالای آن‌ها حکایت می‌کند. به گفته سازمان جهانی بهداشت (WHO)، مصرف شیر، پنیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و سرطان روده بزرگ در ارتباط است. بنابراین، لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی‌ را نمی‌توان نادیده گرفت به طوری که می‌توانند منابع مهمی از مواد مغذی برای رشد کودکان و نوجوانان باشند.

لبنیات منبع عالی پروتئین، کلسیم و ویتامین‌ها برای بزرگسالان، سالمندان و ورزشکاران محسوب می‌شود. محصولات لبنی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله کربوهیدرات‌ها، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین‌های آ،  ویتامین دی، ب ۱۲، ریبوفلاوین و نیاسین هستند. با وجود مواد مغذی موجود در محصولات لبنی، عده‌ای در رژیم غذایی خود از این محصولات مفید کمتر استفاده می‌کنند که می‌تواند مشکلاتی را برای آن‌ها بوجود بیاورد. در ادامه قصد داریم بیشتر در مورد لبنیات و خواص وجود آن در برنامه غذایی روزانه صحبت کنیم.


سخن پایانی
شیر و فرآورده‌های لبنی از جمله محصولاتی هستند که هرگز نباید از برنامه غذایی افراد حذف شوند. حذف لبنیات می‌تواند تاثیرات جبران‌ناپذیری روی بدن فرد داشته باشد. پوکی و شکستگی استخوان در سنین بالا یکی از مهم‌ترین نشانه‌های کمبود کلسیم در بدن افراد است. محصولات لبنی بسیار متنوع بوده و شما می‌توانید با خرید پنیر پیتزا رامک، خرید ماست موسیر، پنیر، کره، خامه و... میزان لبنیات مورد نیاز بدن‌تان را تامین کنید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید.
در این مقاله به تفصیل راجع به نقش لبنیات و محصولات لبنی در تامین سلامت بدن صحبت شد. امیدواریم برای شما مفید بوده باشد.

  • ۰۲/۰۴/۱۰
  • رنگین کمان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی